Medveten varje dag - 8 oktober

Mindfulnesskurs –för ALLA. Från nybörjare till professionella livsstilsrådgivare, yoga- eller qigonginstruktörer.

Vi hoppas på en mix av deltagarnas förkunskaper för att få intressanta diskussioner och frågeställningar under dagen.

lake-2063957_1920 (1).jpg

I höst erbjuder vi en unik utbildning i mindfulness, medveten närvaro, där du lär dig grunderna samt fördjupar dig i detta ämne och får konkreta verktyg för att kunna etablera mindfulness i din vardag, i din yoga- eller qigongpraktik.

Under en heldag varvar vi teori med egen praktik samt övningar i små grupper.

Efter denna dag kommer du att ha med dig verktyg för livet, där du lättare kan applicera mindfulness på ditt eget mående varje dag. Arbetar du med hälsa i dag får du med dig en verktygslåda som ger dig möjlighet att i din yrkesroll använda mindfulness för att guida både dig själv och andra.

Efter ditt deltagande på kursen kommer du att erhålla ett diplom.

Pris: 2750 kr inkl. moms

(Anmäl dig senast 30 juni och betala endast 2000 kr)

Plats:

MOON yogastudio

Klockarvägen 1

141 61 Huddinge
 

När:

8 oktober

09.00 – 17.00

Anmälan: 
kontakt@moonyogastudio

kj sitta (1).jpg

Om Kristin Jennefelt
 

Kristin, som är yoga- , andnings- och mindfulnessinstruktör brinner för att förmedla sina nycklar och verktyg inom yoga och mindfulness vidare. Yoga och mindfulness räddade livet på henne och nu vill hon hjälpa andra.

"Yoga och mindfulness tillför balans i mitt liv. Jag applicerar det varje dag i mitt liv, inte enbart på yogamattan utan i min vardag. Yoga och mindfulness har hjälpt mig att stanna upp, lyssna inåt, hitta MINA värderingar och ta medvetna beslut framåt. Jag lyssnar numera på min kropp och knopp. Pressar mig inte längre i exempelvis löpning eller försöker hinna med tusen saker för att känna mig duktig. Jag vill att fler ska få tillgång till sin inre potential, vara medveten varje dag och kunna skapa sig en medveten framtid och må bra.”

skosno%CC%88ret%20vridning_edited.jpg

Om Elin Starrin

Elin, som är yoga- och qi-andningsinstruktör, har anammat lugna rörelseformer, såsom yinyoga och qigong, just på grund av att det ger utrymme för medveten närvaro, att få tid att känna efter, tid att hitta andningen och verkligen landa i kroppen.

"Yogan har öppnat upp en hel värld för mig. Förutom den fysiska aspekten har Yoga hjälpt mig vid stress, obeslutsamhet, brustet hjärta, hormonell obalans, dålig självkänsla och mycket mer. Det är som att jag alltid har en hälsokostbutik nära till hands. Därför vill jag guida och inspirera andra att hitta yogan och applicera den på sitt eget sätt, för den kan hjälpa och hela på så många nivåer."