Våra utbildningar

 

Yininstruktör med eteriska

 

oljor 6-8/6 2021

Visste du att eteriska oljor på bara några sekunder når vårt limbiska system och att det limbiska systemet styr våra känslor? Yoga handlar om att landa i nuet både vad gäller kropp och själ, därför är kombinationen eteriska oljor och yoga fantastiskt. Vid vidare studering såg vi en magisk kombination mellan just yinyoga och eteriska oljor, då verkligen yinpositioner kommer åt bindväven och i bindväven lagras mycket känslor och trauman framförallt runt höfterna. Att förena egenskaperna hos både yinyoga och eteriska oljor stöttar det arbetet. 

Image (1).jpeg

 

Kristallhealing utbildning

 

27 juni

Varmt välkommen att utbilda dig inom Shamansk kristallhealing! En utbildning för alla, speciellt för dig som redan är medicin kvinna, healer, lightworker och som längtar efter att träda in i din fulla kraft och att vara i service. 

Vid anmälan får man ett kompendium med den teoretiska & praktiska delen. Ett häfte som man läser på innan utbildningen. Vi kommer att dela teorin på förmiddagen och den praktiska delen på eftermiddagen. Ni kommer att få utföra en shamansk kristallhealing samt hur det känns när man tar emot behandlingen. 

För mer information om vad som ingår kontakta Carolina @soulraisecaro på instagram

4A480D5A-ED3C-4423-8D9E-573151EDF0D5.jpe

 

Yinyogautbildning online

 

30/8 - 21/11 2021

Den här webbaserade yogautbildningen riktar in sig på yinyoga som yogaform och andningen som en naturlig del i att skapa balans i kropp och själ. Syftet med utbildningen är också att inspirera dig till att hitta dig själv i rollen som instruktör. 


Genom praktiska och teoretiska moment samt genomgång av hur du instruerar kommer utbildningen förbereda dig för att kunna leda yinyogapass. Du kan även se denna utbildning som en fördjupning, om du redan gått en grundläggande yogautbildning.