Visste du att eteriska oljor på bara några sekunder når vårt limbiska system och att det limbiska systemet styr våra känslor? Yoga handlar om att landa i nuet både vad gäller kropp och själ, därför är kombinationen eteriska oljor och yoga fantastiskt. Vid vidare studering såg vi en magisk kombination mellan just yinyoga och eteriska oljor, då verkligen yinpositioner kommer åt bindväven och i bindväven lagras mycket känslor och trauman framförallt runt höfterna. Att förena egenskaperna hos både yinyoga och eteriska oljor stöttar det arbetet. 

Men vi har också både sett och upplevt att yinpass ibland kan röra på lagrade trauman och att man kan känna sig ensam och lite oförstådd i det som uppkommit efter passet. I det arbetet är eteriska oljor ett jättefint verktyg och i denna utbildning vill vi ge dig som instruktör grunderna för att kunna stötta dina kunder i den processen. 

Under utbildningen går vi igenom 15 yinyogaställningar där vi väver in andning, mindfulness samt eteriska oljor som förhöjer upplevelsen och intentionen. Förutom yinyoga som yogaform, där vi berör fascia, meridianer och ställningarnas nytta, så kommer vi att gå in på rollen som instruktör. Vi pratar om pass-struktur, teman, konsten att instruera, ansvarsområden samt vikten av att hitta sig själv i rollen.

Varje kursdag börjar med en timmes yinyogapass med ett unikt tema och dagen varvas sedan med praktik och teori. 

Ordinarie pris 6250 kr inkl moms
Möjlighet finns också att delbetala. 

 

I priset ingår allt material, fika under kursdagarna samt 1 roller med eteriska oljor. Vid full närvaro erhåller du även ett diplom. 

Du behöver inte vara yogainstruktör för att gå utbildningen, däremot ett genuint intresse och erfarenhet av egen praktik krävs. 

I dagsläget tar vi emot 4 personer till utbildningen pga av pandemilagen som trädde i kraft 10/1, om något ändras och möjlighet till att öppna upp fler platser meddelar vi det. 

För frågor maila: 
kontakt@moonyogastudio.com